SC Heerenveen gaat langer door met zes speelsters: ''Done deal!''

0
SC Heerenveen gaat langer door met zes speelsters: ''Done deal!''

De selectie van SC Heerenveen voor volgend seizoen krijgt vorm. De Friezen kondigden eerder al de komst van Kirsten van de Westeringh, Jamie Altelaar, Jasmijn Duppen, Eef Kerkhof en Francisca Cardoso aan.

Daarnaast stromen beloftenspeelsters Alieke Tuin, Jet van der Veen en Dionne van der Wal door naar het eerste elftal. Afgelopen week kwam er nog meer contractnieuws uit Friesland: Elze Huls, Zoï van de Ven, Charetha Okken, Tess van der Flier, Williënne ter Beek en Roos van der Veen hebben hun contract bij SC Heerenveen verlengd.

De zes speelsters komen dus ook komend seizoen uit voor de ploeg van trainer Roeland ten Berge. Van der Flier speelt sinds de winter van 2020 voor SC Heerenveen, terwijl Huls al enkele jaren voor de Friese ploeg speelt.

Van de Ven kwam afgelopen zomer over van Excelsior Barendrecht, net zoals Okken de overstap maakte van SV Meppen. Ter Beek en Van der Veen speelden dit seizoen hun eerste seizoen in Friese dienst en plakken er dus, net als de rest, een jaar aan vast.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!