Grant verruilt ADO voor Ajax: ''Daarom is Ajax de juiste keuze''

0
Grant verruilt ADO voor Ajax: ''Daarom is Ajax de juiste keuze''

Chasity Grant mag zich komend seizoen speelster van Ajax noemen. De 19-jarige jeugdinternational verlaat ADO Den Haag voor de Amsterdamse club.

Maandag tekende ze een eenjarig contract bij Ajax. "Ik wil allereerst de fans, de staf en mijn teamgenoten bij ADO Den Haag bedanken. Ik heb een fantastische tijd gehad, waarbij ik enorm veel heb geleerd. Ik kom jullie volgend seizoen zeker nog tegen", zegt Grant op de website van de residentieclub.

De aanvalster scoorde dit seizoen vier keer in de Eredivisie namens de residentieclub. Een van die treffers deed Ajax pijn: Grant scoorde het enige en dus winnende doelpunt tegen de Amsterdamse club op 27 september 2019. In totaal speelde de jeugdinternational vier seizoenen voor ADO, waarvan één seizoen in het beloftenelftal.

"Na 3 mooie jaren Eredivisie bij ADO Den Haag, waar ik mij goed heb kunnen ontwikkelen ben ik nu toe aan de volgende stap. Ik ben super blij dat ik bij Ajax heb getekend, het is een mooie club waar ik mij goed verder kan gaan ontwikkelen. Ik denk dat daarom Ajax de juiste keuze is", aldus Grant op de website van haar management. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!