OranjeLeeuwin Bloodworth te zien bij Dream School: ''Heel bijzonder''

0
OranjeLeeuwin Bloodworth te zien bij Dream School: ''Heel bijzonder''

OranjeLeeuwin Dominique Bloodworth is vanavond, dinsdag 26 mei, te zien bij het programma Dream School. In Dream School proberen bekende Nederlanders schoolverlaters opnieuw te motiveren en inspireren om zichzelf te ontwikkelen.

Jongeren tussen 16 en 23 jaar oud staan centraal in het programma. Wat zij gemeen hebben, is dat zij allen zijn vastgelopen in het reguliere schoolsysteem. In de drie weken dat de leerlingen meedoen aan Dream School, worden zij begeleid door kickbokser Lucia Rijker en rector Eric van ’t Zelfde. Daarnaast krijgen zij dagelijks les van bekende Nederlanders.

In het vierde seizoen is Bloodworth één van de docenten. De verdedigster probeert, met alle ervaring die zij heeft opgedaan in de topsport, de leerlingen nieuwe inzichten te geven en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

"Als je iets wilt bereiken – of dat nou is in topsport, het bedrijfsleven of het dagelijks leven – dan moet je beseffen dat je daar hard voor moet werken en moet je ook leren accepteren dat het gaat met vallen en opstaan", zegt Bloodworth op de website van haar management.

"Er zijn altijd bumps in the road, maar als je weet hoe je ermee om moet gaan, wordt het vanzelf een prettige weg. Mindset is super belangrijk. Ik vond het heel bijzonder om met deze groep schoolverlaters het gesprek aan te gaan en hoop dat ik ze iets heb kunnen meegeven, waar ze verder mee kunnen", aldus de international.

Dream School wordt iedere dinsdag om 20.55 uur uitgezonden bij de NTR op NPO3.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!