Doorn blikt terug: ''Er was een coach die niet in mij geloofde''

0
Doorn blikt terug: ''Er was een coach die niet in mij geloofde''

Ajax komt met een inspirerende campagne: BeFire. "De weg naar succes is niet gemakkelijk en kent ook dieptepunten. Ook speelsters van de Ajax hebben moeilijke momenten meegemaakt, maar door in zichzelf te blijven geloven zijn zij daar juist sterker van geworden", schrijft Ajax.

In de nieuwe BeFire campagne deelt elke speelster haar 'BeFire moment', om op die manier jonge fans te inspireren en te laten zien dat tegenslagen je ook sterker kunnen maken. In navolging van onder meer Victoria Pelova, Jonna van de Velde en Samantha van Diemen, deelt nu Lisa Doorn haar 'BeFire moment'.

"Bij een van mijn voetbalclubs waar ik in mijn jeugd voetbalde was er een coach die niet in mij geloofde. Ik werd niet gekozen voor de selecties", blikt de verdedigster terug. Doorn had echter een droom: voetballen bij Ajax. "Die droom zorgde ervoor dat ik door bleef vechten."

"Ik werkte hard en luisterde naar de mensen die wel in mij geloofden en met goede adviezen kwamen. Het feit dat ik nu al twee seizoenen voor deze fantastische club mag uitkomen is mij veel waard. Af en toe moet ik mijzelf even in mijn arm knijpen", aldus Doorn.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!