Duppen vertrekt bij VV Alkmaar: ''Dit is niet mijn eindstation''

0
Duppen vertrekt bij VV Alkmaar: ''Dit is niet mijn eindstation''

De 21-jarige Jasmijn Duppen speelt vanaf volgend seizoen in het shirt van SC Heerenveen. De aanvoerster van VV Alkmaar is toe aan een nieuwe omgeving, en die kans wordt haar in Heerenveen dus geboden.

"Ik vind het altijd wel leuk om kennis te maken met nieuwe plekken en andere mensen. Bij Heerenveen zal het anders zijn dan wat ik gewend ben", zegt Duppen in gesprek met het Noordhollands Dagblad. Ze heeft in de Eredivisie al laten zien wat ze kan, maar dat is nog geen zekerheid op een basisplaats in Friesland.

"Iedereen moet het verdienen", weet Duppen. "Ik vind dat ik zelf in de hand heb of ik speel. Dus moet ik op de training gewoon laten zien dat ik beter ben dan mijn concurrenten", aldus de verdedigster, die ook al verder denkt dan SC Heerenveen.

"Dit is niet mijn eindstation", stelt Duppen. "Ik hoop in Heerenveen veel te leren. Bij Alkmaar heb ik vrij snel een basisplek veroverd. Het laatste jaar kreeg ik de aanvoerdersband, een mooi gebaar. Zoiets geeft vertrouwen. Hoe lang dit volgende avontuur gaat duren? Ik laat ik het op me afkomen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!