Jansen langer bij FC Twente: ''Het was een moeilijke beslissing''

0
Jansen langer bij FC Twente: ''Het was een moeilijke beslissing''

FC Twente-aanvalster Renate Jansen baalt dat het seizoen vanwege het coronavirus niet afgemaakt kan worden. Ook de Olympische Spelen in Tokio, waar ze met de OranjeLeeuwinnen voor gekwalificeerd was, gaat dit jaar niet door.

Jansen vindt het voornamelijk jammer dat dit seizoen met FC Twente zo abrupt gestopt is. "Dat is nog het meest balen", vertelt Jansen in gesprek met 1Twente. "Je speelt een seizoen en je bent zover dat je eigenlijk de play-offs bereikt hebt, de Eredivisie Cup hebt gewonnen, en dat ze dan in één keer zeggen: we stoppen ermee.

"Dat terwijl alles nog mogelijk was in de beker en in het kampioenschap", weet Jansen. "De Champions League maakt mij nog niet eens zoveel uit, maar het is jammer dat je het seizoen niet af hebt kunnen maken."

Jansen wist wel haar contract te verlengen bij FC Twente. "Het was een moeilijke beslissing. Ik wou alles na de Olympische Spelen op een rijtje zetten. Ik heb alles in Nederland eigenlijk nu wel gezien. Vanwege de coronacrisis dacht ik: wat is het beste, wat is het slimste voor mijzelf? Dat is op dit moment zekerheid", aldus Jansen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!