Transfernieuws bij SC Heerenveen: vijf nieuwe speelsters gepresenteerd

0
Transfernieuws bij SC Heerenveen: vijf nieuwe speelsters gepresenteerd

SC Heerenveen roert zich op de transfermarkt. Naast de komst van Kirsten van de Westeringh hebben de Friezen zich versterkt met Jasmijn Duppen, Eef Kerkhof, Jamie Altelaar en Francisca Cardoso.

Het vijftal heeft vanochtend hun handtekening gezet onder een eenjarig contract in Friesland. Van de Westeringh komt over van Ajax, terwijl de 18-jarige Eef Kerkhof vorig seizoen uitkwam voor Jong PSV.

"Ik heb ontzettend veel zin in deze volgende stap in mijn carrière. Het is een superleuk team waarin ik vanochtend erg fijn ben ontvangen. Ik hoop met mijn loopvermogen en mijn diepte-inzicht van toegevoegde waarde te kunnen zijn in dit elftal en hoop daarmee ook veel minuten te gaan maken in het shirt van SC Heerenveen!", laat de jongeling weten.

Duppen komt over van VV Alkmaar: "Ik hoop komend seizoen belangrijk te kunnen worden voor dit elftal en veel speelminuten maken!", aldus de verdedigster. De 21-jarige Altelaar kwam in het verleden uit voor VV Alkmaar en FC Twente en maakt nu de overstap van BV Cloppenburg. "Ondanks dat het een kort seizoen is geweest, heeft SC Heerenveen ontzettend goed gepresteerd. Ik hoop dat ik mijn bijdrage kan leveren, zodat we ook volgend seizoen mooie resultaten kunnen neerzetten."

De laatste nieuwe aanwinst is de Portugese Cardoso. De aanvalster verruilt de Portugese topclub SC Braga voor een Fries avontuur: "Ik sta te popelen om naar Heerenveen te komen om te trainen en te spelen. Ik heb hoge verwachtingen van mijn stap naar deze club. Hopelijk kan ik belangrijk zijn en veel doelpunten scoren. Laten we samen een mooie prestatie neerzetten!"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!