Voormalig speelster VV Alkmaar aan de slag als personal trainer

0
Voormalig speelster VV Alkmaar aan de slag als personal trainer

Na haar vertrek bij VV Alkmaar heeft Silvie van der Plas een nieuwe uitdaging gevonden. De middenveldster gaat aan de slag als personal trainer bij haar eigen bedrijf: SPTraining4You.

Van der Plas vertrekt deze zomer bij VV Alkmaar en gaf eerder al aan een punt te zetten achter haar profcarrière. De 22-jarige middenveldster vond het tijd voor nieuwe uitdagingen. Van der Plas blijft wel actief op het veld: ze heeft getekend bij FC Eindhoven.

Daarnaast gaat ze dus aan de slag als personal trainer. "Als topsporter heb ik de afgelopen jaren ervaren hoe fijn het is om doelen te behalen. Nu ik heb besloten om mijn topsport carrie?re te bee?indigen, is het tijd om me te focussen op mijn andere passie. Om anderen te helpen met het bereiken van hun doelen ga ik vanaf heden Personal Training aanbieden", aldus Van der Plas.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? MEET SPTraining4You ?? ????????? Als topsporter heb ik de afgelopen jaren ervaren hoe fijn het is om doelen te behalen. Nu ik heb besloten om mijn topsport carrie?re te bee?indigen, is het tijd om me te focussen op mijn andere passie. ????????? Om anderen te helpen met het bereiken van hun doelen ga ik vanaf heden Personal Training aanbieden. ????????? Vind jij het lastig om in de quarantaine gemotiveerd en fit te blijven? Of ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen om jouw doelen te behalen? Dan wil ik jou graag hierbij helpen! ????????? Heb je interesse stuur dan een berichtje naar het onderstaande e-mailadres en dan plannen wij samen een afspraak in! ????????? “Great things never came from comfortzones” ???????? ????????? ???? sptraining4you@gmail.com

Een bericht gedeeld door SPTraining4You (@sptraining4you) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!