Be Quick'28 strikt 24-jarige routinier na afscheid van PEC Zwolle

0
Be Quick'28 strikt 24-jarige routinier na afscheid van PEC Zwolle

Na de komst van voormalig SC Heerenveen-speelster Inge Konst heeft Be Quick'28 weer toegeslagen. De club uit Zwolle heeft zich versterkt met Yvette van Daelen.

Woensdag werd bekend dat de 24-jarige speelster na acht seizoenen bij PEC Zwolle een punt zet achter haar professionele loopbaan. Van Daelen gaat zich richten op haar maatschappelijke carrière, iets wat ze dus gaat combineren met het voetballen bij stadsgenoot Be Quick'28.

"Ik hoop dat ik bij Be Quick'28 een toegevoegde waarde kan zijn en dat we met de top mee kunnen draaien in de Topklasse. Als spits wil ik graag veel doelpunten scoren en natuurlijk veel plezier hebben met de meiden en de rest van de staf", reageert Van Daelen op haar overstap.

Ook trainer Fabian Veldwijk is blij met de komst van de 24-jarige routinier. "Wij hebben een goede gesprekken gevoerd en ben ontzettend blij dat ik daarmee een steentje heb kunnen bijdrage aan haar keus om naar Be Quick’28 te komen. Met Yvette erbij heb ik genoeg keus voor de spitspositie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!