Wat zijn de beste voetbalnieuws vervangers door Corona?

0
Wat zijn de beste voetbalnieuws vervangers door Corona?

Helaas is er weinig nieuws rondom voetbal te vermelden door corona. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat betaalt voetbal volledig stil ligt in Europa. De KNVB heeft zelfs bekend gemaakt de competitie van dit seizoen niet meer te herstarten. Tot 1 september mag er sowieso niet gevoetbald worden. Hierdoor is het lastig om nog een beetje leuk voetbalnieuws te volgen. Gelukkig hebben wij een paar vervangers. Handig als je toch nog een beetje over voetbal wil praten.

Veronica Inside is nog steeds op tv te zien

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt is Veronica Inside nog steeds op de televisie te zien. Zonder publiek wordt er twee keer per week een uitzending gemaakt. De uitzending tijdens het EK gaat helaas niet door. Maar dit betekent niet dat ze niet over voetbal kunnen praten bij VI. In het praatprogramma gaat het nu alleen niet meer alleen over voetbal. Er komen ook zaken rondom de corona crisis langs. Uiteraard kan je ook nog steeds uitgesproken analyses verwachten. Mocht je hiervoor niet kijken dan is er nog Escha Tanihatu de barvrouw van VI. Zij maakt het natuurlijk ook de moeite waard om Voetbal Inside te kijken.

Buitenlands voetbal kijken

Ondanks dat er in Nederland voorlopig niet gevoetbald gaat worden horen we andere geluiden uit Europa. In Europa is er nog twijfel of we gaan voetballen of niet. Er gaat in Europa natuurlijk veel geld om in het voetbal. Mocht er weer gevoetbald gaan worden dan wil je dit natuurlijk graag zien. Je bent eigenlijk op zoek naar een vervanger voor Nederlands voetbal. Een optie is een Streambox op je televisie aansluiten. Met de streambox kan je verschillende sportwedstrijden live streamen. Zo kan je gewoon nog voetbal kijken. ?

Studio Voetbal op de NOS

Overigens is VI niet het enige programma dat nog steeds voetbalnieuws blijft brengen. Ondanks dat de competities stilliggen gebeurt er nog steeds van alles. Zo kan je bij NOS het laatste nieuws horen in Studio Voetbal. In plaats van samenvattingen van de wedstrijden wordt nu het laatste nieuws besproken. Je blijft zo op de hoogte wat er allemaal gebeurt in de wereld van voetbal. De NOS houd je ondanks alle spanningen rond corona gewoon op de hoogte. Dit doen ze overigens uitstekend via hun eigen website, maar ook in het wekelijkse programma. Zo blijf je ondanks de crisis gewoon op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!