Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster

0
Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster

Excelsior Barendrecht heeft het oog laten vallen op een jonge aanvalster. Het gaat om Chloe Bruning, zo laat zaakwaarnemer Stefano van Delden weten aan vrouwenvoetbalnieuws.nl.

De 19-jarige Bruning speelde afgelopen seizoen voor Feyenoord. Ze maakte vorige zomer de overstap van Buitenveldert naar Rotterdam-Zuid. "Ik zag een meisje dat iedere jongen voorbij speelde. Het was ongelofelijk wat ze liet zien", vertelt Van Delden over het moment dat hij Bruning aan het werk zag. Onder zijn vleugels kreeg de jonge aanvalster mentale begeleiding, werd er volgens een speciaal voedingsschema gewerkt en werd er extra getraind, onder meer met Hot Yoga-lessen en krachttraining.

"Het afgelopen seizoen heeft Bruning op eigen kracht resultaten geboekt, waardoor haar harde werk tot deze belangstelling geleid heeft. Dat is verdiend, want je moet zware offers brengen om een studie te kunnen combineren met topsport. Het is nu aan haar of ze ingaat om dit aanbod om in de Eredivisie te spelen of dat ze nog een seizoen in haar vertrouwde omgeving bij Feyenoord blijft, wat helpt bij de focus op haar examenjaar. Ik sta achter elke keuze die ze maakt", aldus Van Delden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!