Join our team! RVVH op zoek naar versterkingen: ervaring en talent welkom

0
Join our team! RVVH op zoek naar versterkingen: ervaring en talent welkom

Het seizoen zit er op... Op het moment dat we, gedwongen door de coronacrisis, moesten stoppen met de competitie stonden de vrouwen van RVVH netjes vierde in de Topklasse, het hoogste amateurniveau van Nederland. Spijtig dat de competitie niet kan worden afgemaakt maar gezondheid boven alles!

Ondertussen kijkt RVVH vooruit naar komend seizoen. Voor 2020/2021 heeft RVVH de ambitie om aan te sluiten bij de top van Nederland. Om dat te bereiken kan de club nog versterking gebruiken van ervaren speelsters en jonge talenten.

Speelsters en keepsters die komend seizoen op landelijk niveau willen voetballen, of de overstap willen maken naar een gezellige, ambitieuze, vrouwenselectie kunnen contact opnemen met de technische commissie van de Ridderkerkse selectie.

Naast het eerste team dat in de Topklasse speelt heeft RVVH ook een tweede vrouwenteam dat landelijk voetbal speelt. De eerste klasse is niet alleen een hoog niveau, maar het team is ook de opstap naar het eerste en dus allerhoogste en mooiste niveau van ons land.

Bij RVVH speel je dus altijd op landelijk niveau tegen de beste clubs van Nederland!

Niet geschoten is altijd mis... Dus neem contact op met onze technische commissie (t.westerink29@upcmail.nl of w.grootenboer@hotmail.com)  voor een kennismaking als je toe bent aan deze mooie en leuke uitdaging.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!