Bakker blikt terug: ''Iedereen explodeerde van vreugde''

0
Bakker blikt terug: ''Iedereen explodeerde van vreugde''

Ajax komt met een inspirerende campagne: BeFire. "De weg naar succes is niet gemakkelijk en kent ook dieptepunten. Ook speelsters van de Ajax hebben moeilijke momenten meegemaakt, maar door in zichzelf te blijven geloven zijn zij daar juist sterker van geworden", schrijft Ajax.

In de nieuwe BeFire campagne deelt elke speelster haar 'BeFire moment', om op die manier jonge fans te inspireren en te laten zien dat tegenslagen je ook sterker kunnen maken. In navolging van onder meer Kay-Lee de Sanders, Eshly Bakker en Soraya Verhoeve, deelt nu Linda Bakker haar 'BeFire moment'.

"Mijn #BeFire moment vond plaats op 4 oktober 2017, het debuut van Ajax in de UEFA Women’s Champions League tegen het Italiaanse Brescia", blikt de multifunctionele speelsters terug. "De Toekomst stond vol met publiek en het beloofde een mooie avond te worden.'

"Ik mocht in de 73e minuut invallen. Marjolijn van den Bighelaar had in de eerste helft een rode kaart gekregen, dus met tien speelsters waren onze kansen schaars. Tot die cruciale 88e minuut."

"Ik kreeg de perfecte voorzet vanaf de rechterkant van Desiree van Lunteren en kon de bal doorkoppen in de verre hoek. Iedereen explodeerde van vreugde, dat was voor mij het ultieme #BeFire gevoel", aldus Bakker.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!