Van Lunteren blikt terug: ''Geen optie om toe te geven aan de ziekte''

0
Van Lunteren blikt terug: ''Geen optie om toe te geven aan de ziekte''

Ajax komt met een inspirerende campagne: BeFire. "De weg naar succes is niet gemakkelijk en kent ook dieptepunten. Ook speelsters van de Ajax hebben moeilijke momenten meegemaakt, maar door in zichzelf te blijven geloven zijn zij daar juist sterker van geworden", schrijft Ajax.

In de nieuwe BeFire campagne deelt elke speelster haar 'BeFire moment', om op die manier jonge fans te inspireren en te laten zien dat tegenslagen je ook sterker kunnen maken. In navolging van onder meer Kay-Lee de Sanders, Eshly Bakker en Soraya Verhoeve, deelt nu Desiree van Lunteren haar 'BeFire moment'.

"Mijn #BeFire moment? Dat was het moment dat ik te horen kreeg dat ik de ziekte van Crohn had. Ik ging toen net over van Oranje O19 naar het A-elftal", blikt de voormalig international terug. "Iedereen ging door en dat was voor mij geen optie om toe te geven aan de ziekte. Ik wilde trainen en deed daar alles voor. Ondanks alles laat ik zien dat ik sterk genoeg ben om te performen op het hoogste niveau", aldus Van Lunteren.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!