Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

''De speelsters doen zo goed en zo kwaad wat ze kunnen, om fit te blijven''

0
''De speelsters doen zo goed en zo kwaad wat ze kunnen, om fit te blijven''

De voetbalwereld staat stil. De competities zijn stilgelegd en ook trainen is momenteel niet mogelijk in verband met het coronavirus. Bondscoach Sarina Wiegman houdt via Skype of FaceTime contact met haar staf en speelsters.

Dat vertelt de coach voor de camera van OnsOranje. "We hebben met de staf ook steeds contact. Op een andere manier dan we normaal doen, dat doen we nu via Skype of in ieder geval via FaceTime-gesprekken. We hebben met de hele staf steeds contact met speelsters."

De selectie kan niet zoveel kanten op, beseft Wiegman. "Sommigen zitten in een ander land en daarbij zijn de maatregelen per land ook nog verschillend. Maar ze doen zo goed en zo kwaad wat ze kunnen, om toch fit te blijven", aldus de bondscoach.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!