Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

KNVB over uitstellen Spelen: ''Hoop dat iedereen zich kan herpakken''

0
KNVB over uitstellen Spelen: ''Hoop dat iedereen zich kan herpakken''

De Olympische Spelen van Tokio zijn uitgesteld. De Spelen zullen nu in 2021 tijdens een nader te bepalen periode – maar uiterlijk in de zomer van dat jaar – plaatsvinden. Dat betekent dat het Olympisch avontuur van de OranjeLeeuwinnen nog op zich laat wachten.

"Gezien de huidige situatie in de wereld is het een hele logische beslissing van het IOC. Het zal voor niemand ook onverwachts zijn", reageert Jan Dirk van der Zee, namens de directie van de KNVB, op deze beslissing.

"Dat neemt echter niet weg dat het voor alle sporters en betrokkenen die lange tijd naar de geplande startdatum hebben toegewerkt en toegeleefd een enorme teleurstelling zal zijn", geeft hij aan. "Ik hoop dat iedereen zich kan herpakken en er volgend jaar bij is. Maar nog belangrijker, ik hoop dat iedereen gezond blijft", besluit Van der Zee.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!