Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

''Mag niet zo zijn dat die twee evenementen in elkaars vaarwater zitten''

0
''Mag niet zo zijn dat die twee evenementen in elkaars vaarwater zitten''

De Olympische Spelen van Tokio zijn uitgesteld. De Spelen zullen nu in 2021 tijdens een nader te bepalen periode – maar uiterlijk in de zomer van dat jaar – plaatsvinden. Het toernooi komt daarmee wel in het vaarwater van het EK 2021.

Bondscoach Sarina Wiegman is blij dat er nu eindelijk duidelijk is over het wel of niet uitstellen van de Spelen. Desondanks roept die duidelijkheid ook weer vragen op over een ander sporttoernooi: het EK van 2021. "Een punt van aandacht is wel het Europees kampioenschap in 2021."

"De UEFA heeft vorige week aangegeven dat het Europese toernooi, dat oorspronkelijk op de agenda stond van 7 juli tot en met 1 augustus, op een ander moment wordt geagendeerd. Het mag niet zo zijn dat die twee mooie evenementen in elkaars vaarwater komen te zitten", aldus Wiegman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!