Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Japanse premier stelt voor om Olympische Spelen met jaar uit te stellen

0
Japanse premier stelt voor om Olympische Spelen met jaar uit te stellen

De Japanse premier Shinzo Abe heeft het Internationaal Olympisch Comité (IOC) voorgesteld om de Olympische Spelen van Tokio met een jaar uit te stellen.

Dat meldt de Japanse publieke omroep NHK. Abe deed dat volgens het medium tijdens een telefonisch overleg met Thomas Bach, de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité. Het IOC maakte zondag bekend dat het Comité binnen vier weken een beslissing neemt over het uitstellen of door laten gaan van de Spelen.

Het vooraanstaande IOC-lid Dick Pound liet maandag in een interview met het Amerikaanse USA Today al weten dat de Olympische Spelen worden uitgesteld. "Het staat nog niet vast hoe we verder gaan, maar de Zomerspelen gaan niet op 24 juli van start, dat weet ik wel", zei hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!