Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Miedema grijpt net naast prijs van BBC Footballer of the Year

0
Miedema grijpt net naast prijs van BBC Footballer of the Year

Vivianne Miedema is als tweede geëindigd in de strijd om de prijs van de BBC Women's Footballer of the Year 2020. Lucy Bronze is er met de prijs vandoor gegaan.

De 28-jarige Bronze, die uitkomt voor Olympique Lyon, wint de trofee voor de tweede keer. In 2018 won de verdedigster de prijs ook al. Miedema eindigde dit jaar als tweede, gevolgd door Megan Rapinoe.

De andere genomineerden waren Sam Kerr en Julie Ertz. Bronze won in 2019 de prijs van UEFA Women's Player of the Year en als tweede in de strijd om de Ballon d'Or.

"Als ik terugkijk zeg ik dat ik veel heb bereikt en dat ik een goed jaar heb gehad. Waarschijnlijk een uitstekend jaar in mijn carrière, wat betreft het winnen van prijzen", aldus Bronze op de website van de BBC.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!