Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

KNVB gaat vandaag in overleg met clubs over maatregelen

0
KNVB gaat vandaag in overleg met clubs over maatregelen

De KNVB gaat vandaag in overleg met de clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie over de gevolgen voor de Nederlandse competities, nadat het kabinet nieuwe maatregelen heeft getroffen in de strijd tegen het coronavirus.

Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden en dat zou kunnen betekenen dat er tot die tijd ook niet gevoetbald kan worden. Meteen nadat de regering de nieuwe maatregelen aankondigde, is de KNVB in gesprek gegaan met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en het Ministerie van Justitie en Veiligheid over de gevolgen voor de sport.

Maandagavond was het nog te vroeg om inhoudelijke uitspraken te doen. Het lijkt er dus op dat er vandaag meer duidelijkheid komt over de gevolgen voor het voetbal.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!