Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

IOC-lid Pound: ''Olympische Spelen worden uitgesteld''

0
IOC-lid Pound: ''Olympische Spelen worden uitgesteld''

De Olympische Spelen van Tokio worden uitgesteld vanwege het coronavirus. Dat heeft Dick Pound, een vooraanstaand lid van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) in een telefonisch interview laten weten aan de Amerikaanse krant USA Today.

Zondag liet het IOC nog weten binnen vier weken te beslissen over het doorgaan of uitstellen van de Spelen. Volgens Pound is het besluit dus inmiddels genomen: uitstellen. "Het staat nog niet vast hoe we verder gaan, maar de Zomerspelen gaan niet op 24 juli van start, dat weet ik wel", zei Pound.

"Op basis van de informatie die het IOC nu heeft, zullen de Olympische Spelen worden uitgesteld", aldus het IOC-lid. "We zullen de Spelen uitstellen en dan beginnen met het afhandelen van alle gevolgen van het verplaatsen hiervan. Die zullen immens zijn", besluit Pound.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!