Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Van de Donk sluit terugkeer bij PSV niet uit: ''Lijkt me best mooi''

0
Van de Donk sluit terugkeer bij PSV niet uit: ''Lijkt me best mooi''

Daniëlle van de Donk speelt inmiddels alweer een paar jaar bij het Engelse Arsenal. De 28-jarige middenveldster is nog niet klaar in het buitenland, zo geeft ze aan in gesprek met Voetbal International.

Een terugkeer op de Nederlandse velden wordt niet uitgesloten door Van de Donk, maar voorlopig wil de behendige middenveldster dus eerst nog schitteren buiten de Nederlandse grenzen. "Ik wil nog zoveel laten zien, me nog zoveel verbeteren."

Een terugkeer naar Nederland zal over een paar jaar pas door haar hoofd spoken, zo denkt Van de Donk. "Maar als je het zo zegt, lijkt het me best mooi om straks weer in Nederland af te sluiten bij PSV", besluit de nummer tien, die eerder al een paar jaar voor de Eindhovense club speelde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!