Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Van den Berg zegt 'nooit nee' tegen Oranje: ''Deur is nooit dicht''

0
Van den Berg zegt 'nooit nee' tegen Oranje: ''Deur is nooit dicht''

Mandy van den Berg hoopt nog altijd op een terugkeer bij de OranjeLeeuwinnen. De verdedigster verloor tijdens het gewonnen EK van 2017 haar plaats bij Oranje en kwam sindsdien niet meer in actie voor de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman.

"Ik zeg nooit nee tegen Oranje. Die deur doe ik in ieder geval nooit dicht", is Van den Berg duidelijk voor de camera van Omroep West. De verdedigster is gelukkig met wat ze heeft, maar: "Een terugkeer in Oranje zou een mooie bonus zijn, maar het zou niet iets zijn wat me gelukkiger maakt dan ik nu ben."

Van den Berg traint hard en geniet van het voetbal, iets wat ze belangrijk vindt. "Natuurlijk zou een terugkeer mooi zijn, maar ik heb heel veel mooie jaren gehad in Oranje", zegt de verdedigster, die met veel trots terugkijkt op haar jaren bij de Leeuwinnen. "En wat de toekomt zal brengen, dat gaan we zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!