Verlenging voor Stroot: ''Mooi dat we het traject voort gaan zetten''

0
Verlenging voor Stroot: ''Mooi dat we het traject voort gaan zetten''

FC Twente en Tommy Stroot gaan langer met elkaar door. De Duitse oefenmeester heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij de club.

De trainer is bezig aan zijn vierde seizoen bij FC Twente en is dus ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer. "Vier jaar geleden ben ik bij FC Twente gekomen en was ik al trots om bij zo’n grote club aan de slag te gaan. Ik heb het hier naar mijn zin en ik voel het vertrouwen", reageert Stroot.

"Samen met de staf, René (Roord, red.) en het bestuur hebben we afgelopen jaren heel goede stappen gezet en het is mooi dat we het traject dat we samen zijn begonnen voort gaan zetten", geeft de Duitse oefenmeester aan. Stroot vertelt dat de club ieder jaar een nieuwe start moest maken.

"Maar door effectief en ook creatief om te gaan met die situaties zijn we daar toch in geslaagd. We hebben elke keer weer een goed klimaat kunnen creëren voor de speelsters, waar de focus volledig op het voetbal ligt, er elke wedstrijd weer voor zorgen dat het team maximaal kan presteren in een zo goed mogelijk topsportklimaat. Waar speelsters ook mogelijkheden hebben om te groeien richting internationaal niveau", besluit de trainer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!