OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

VV Alkmaar neemt na dit seizoen afscheid van trainer beloftenelftal

0
VV Alkmaar neemt na dit seizoen afscheid van trainer beloftenelftal

VV Alkmaar neemt na dit seizoen afscheid van Mats Blokdijk, trainer van het beloftenelftal. Beide partijen hebben in onderling overleg besloten om aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan.

Dat laat de Alkmaarse club weten. Blokdijk was sinds deze zomer trainer van de beloften van VV Alkmaar. Hij werd aangesteld nadat de trainerslicentie van Cameron Casty, die eigenlijk de taak van hoofdtrainer van de beloften op zich zou nemen, werd afgekeurd door de KNVB.

"Mats heeft begin dit seizoen, vol overgave, onze beloften voor zijn rekening genomen. Mede door Mats zijn er verschillende talenten al doorgestroomd naar het eerste elftal. Echter de combinatie van werk en het dagelijks trainen, is voor Mats niet meer te combineren", geeft VV Alkmaar aan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!