OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Boek Martens genomineerd voor prijs van 'Voetbalboek van het Jaar'

0
Boek Martens genomineerd voor prijs van 'Voetbalboek van het Jaar'

Lieke Martens maakt kans op een prijs buiten het voetbalveld. Haar boek is namelijk genomineerd voor de prijs van 'Voetbalboek van het Jaar', uitgereikt door Staantribune.

In LIEKE vertelt Martens haar succesverhaal: van de F'jes bij Nieuw Bergen naar de internationale top van het vrouwenvoetbal. De sterspeelster reeg in 2018 de hoogtepunten aan elkaar. Met Oranje werd ze Europees kampioen, ze tekende een droomcontract bij FC Barcelona en werd door de FIFA uitgeroepen tot beste voetbalster van de wereld.

In LIEKE lees je haar persoonlijke verhaal, wie haar grote voorbeelden zijn en de hoogte- en dieptepunten op weg naar de absolute top van het vrouwenvoetbal, zowel individueel als met de OranjeLeeuwinnen.

Het boek van Martens kent concurrentie van onder meer Heart of a Lion, Jan Jongbloed: Aparteling en Johan Cruijff, de biografie. Stemmen kan tot en met zondag 8 maart via de website van Staantribune.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!