OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Berkel ook in de voorjaarscompetitie VR30+ weer actief met twee teams

0
Berkel ook in de voorjaarscompetitie VR30+ weer actief met twee teams

Na de succesvolle eerdere edities doet Berkel natuurlijk ook weer mee met de nieuwe voorjaarscompetitie 7 tegen 7 voor VR30+ teams en de speelsters hebben er weer onwijs veel zin in.

Vier vrijdagavonden 7 tegen 7 met de VR30+ competitie waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staat en dat iedere avond met een club als organiserende vereniging. Een mooie competitie die de KNVB al jaren organiseert en wat bij vele bijzonder in de smaak valt gezien de animo bij steeds meer verenigingen die zich aansluiten bij dit mooie initiatief. 

Elke vrijdag is een waar voetbalfestijn waarbij iedere vereniging zijn best doet om het een ieder naar de zin te maken. Vrijdag 3 april gaat de nieuwe competitie weer van start.

VR30+1:
3 april bij Voorschoten 
17 april bij DSO
8 mei bij Die Haghe  
22 mei op sportpark Het Hoge Land 

VR30+2:
3 april op sportpark Het Hoge Land 
17 april bij SEP 
8 mei bij Brielle 
22 mei bij Die Haghe

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!