OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

De Pauw vertrekt bij KNVB: ''Voorrecht om het land te mogen vertegenwoordigen''

0
De Pauw vertrekt bij KNVB: ''Voorrecht om het land te mogen vertegenwoordigen''

Robert de Pauw neemt deze zomer afscheid van de KNVB. De coach van Oranje O17 laat dat weten via sociale media.

"Deze zomer zal er na twee jaar een einde komen aan de samenwerking tussen de KNVB en mezelf. Het is een tijd waar ik nu al met trots en waardering op terug kijk", schrijft De Pauw, die eerder coach was van Achilles'29.

"De tweede plaats op het EK 2019 zal me altijd bij blijven. Wat waren we dichtbij... Ik hoop er in de komende maanden samen met ons team en staf nog meer succes aan toe te voegen en een treetje hoger te staan op het EK", vervolgt hij.

De Pauw besluit: "Ik ben de KNVB dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en de ontwikkeling die ik heb mogen doormaken. Het is een voorrecht om het land te mogen vertegenwoordigen en met dit aanstormend talent en mijn collega's van hoge kwaliteit te mogen samenwerken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!