BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Abali reageert op knieblessure: ''Vastbesloten om sterker terug te komen''

0
Abali reageert op knieblessure: ''Vastbesloten om sterker terug te komen''

Ilham Abali komt deze voetbaljaargang niet meer in actie voor ADO Den Haag en de jeugdelftallen van Oranje. De middenveldster heeft in een oefenwedstrijd een zware knieblessure opgelopen.

In het oefentreffen met Bayer Leverkusen, in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, liep Abali een zware knieblessure op. De jonge middenveldster zal binnenkort geopereerd worden en zal daarna starten met de revalidatie.

Via Instagram heeft de jeugdinternational gereageerd op haar blessure. "Vanwege een zware knieblessure ben ik uitgeschakeld voor de rest van het seizoen... Maar ik ben vastbesloten om sterker terug te komen", laat Abali weten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanwege een zware knieblessure ben ik uitgeschakeld voor de rest van het seizoen...Maar ik ben vastbesloten om sterker terug te komen.???????????????? #comebackstronger

Een bericht gedeeld door Ilham Abali (@ilhamabalii) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!