OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Bondscoach Wiegman wil tijdens oefentoernooi meer speelsters aan het werk zien

0
Bondscoach Wiegman wil tijdens oefentoernooi meer speelsters aan het werk zien

Na een lange periode komen de OranjeLeeuwinnen aanstaande week weer samen. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman reist af naar Frankrijk, waar het Tournoi de France op het programma staat.

In Frankrijk wil Wiegman meer speelsters aan het werk zien. "Misschien ook speelsters die voor het grote publiek wat minder bekend zijn, maar bij ons natuurlijk al wel lang in beeld zijn. We spelen drie wedstrijden, die kort op elkaar worden gespeeld", zegt de bondscoach voor de camera van OnsOranje.

"Voor ons is dat een kans om meer speelsters aan het werk te zien. Het is ook een kans om wat dingen uit te proberen op bepaalde posities. Het is een uitgelezen kans om weer verder te ontwikkelen met het team en de selectie breder te maken. Daarmee bereiden we ons ook weer voor op de Olympische Spelen", aldus Wiegman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!