OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

0
Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

FC Twente speelt vanavond de inhaalwedstrijd tegen Ajax. Op Het Diekman in Enschede kan de ploeg van Tommy Stroot het gat met de nummer twee verkleinen tot twee punten.

FC Twente begint met vertrouwen aan het duel. Afgelopen vrijdag werd PSV met 4-2 verslagen in de finaleronde van de Eredivisie Cup. "We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld, en zijn boven onszelf uitgestegen", zegt Ashleigh Weerden op de officiële website van FC Twente. "Als we deze lijn doortrekken kunnen we Ajax heel veel pijn doen."

Na het duel met Ajax wacht vrijdag de return tegen PSV. "Twee toppers wil je allebei winnen. Het is een kwestie van alles geven", weet Weerden. "Het mag dan een zware week zijn, maar zulke wedstrijden zullen wel moeten worden gewonnen."

"We zullen de focus er deze week echt bij moeten houden", waarschuwt de aanvalster. "Je bent bezig met herstellen, en het opnieuw opladen voor de volgende wedstrijd. Gelukkig hebben we meiden op de bank die net zoveel energie kunnen brengen als de meiden op het veld."

Weerden kijkt met een goed gevoel vooruit naar de rest van het seizoen. "Ik denk dat er heel veel mogelijk is. We zijn in de race voor alle prijzen. De beker, de Eredivisie Cup en de landstitel. Dat zijn drie prijzen die we allemaal nog willen winnen. We zijn goed op weg, dus ik zie het positief in."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!