OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Hendriks: ''Wij kunnen van Ajax winnen, daar heb ik vertrouwen in''

0
Hendriks: ''Wij kunnen van Ajax winnen, daar heb ik vertrouwen in''

ADO Den Haag neemt het vanavond in de finaleronde van de Eredivisie Cup op tegen Ajax. Vorige week stonden de twee ploegen ook al tegenover elkaar: toen won Ajax door een doelpunt in de slotseconden (1-0).

"Ik ben blij dat we in de Eredivisie Cup nog tweemaal tegen Ajax spelen. We hebben na afgelopen duel namelijk wat recht te zetten", is Gwyneth Hendriks duidelijk op de website van de residentieclub. "Dit is een goede voorbereiding voor de laatste twee beslissende wedstrijden van de reguliere competitie. We moeten gewoon doorgaan zoals we nu spelen en dezelfde strijd blijven leveren. Daarnaast is het belangrijk dat wij het vertrouwen blijven houden."

De verdedigster verwacht vanavond veel strijd. "Afgelopen wedstrijd vond ik ons de betere ploeg gezien de duels en de kansen, maar we hebben onszelf jammer genoeg niet beloond met de drie punten. Wij moeten ervoor zorgen dat we vrijdag de kansen afmaken en dezelfde strijd leveren als vorige week."

Ze besluit: "Wij kunnen van Ajax winnen, daar heb ik alle vertrouwen in. Ik denk dat zij er nu rekening mee houden dat wij na vorige week iets recht willen zetten. Wij gaan vrijdag voor de winst", aldus Hendriks.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!