Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië

0
Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië

Voor Oranje O19 wordt april een spannende maand. De jonge Leeuwinnen hopen tijdens het Elitetoernooi in de kwalificatiecyclus een EK-ticket veilig te stellen.

Op de velden van Quick’20 in Oldenzaal en DETO Twenterand in Vriezenveen hopen zij zich te kwalificeren voor het EK 2020 in Georgië. Om dat doel te bereiken moet het team van Jessica Torny – zelf ooit begonnen bij DETO – afrekenen met Roemenië, IJsland en Schotland.

Voor Oranje O19 begint de Eliteronde op woensdag 8 april met een wedstrijd in Oldenzaal tegen Roemenië. In Vriezenveen is IJsland drie dagen later de volgende opponent. Dinsdag 14 april hopen de jonge Leeuwinnen het EK-ticket definitief veilig te stellen, als ze het in Oldenzaal opnemen tegen Schotland.

Er zijn in totaal zeven startbewijzen te verdienen zijn voor het EK in Georgië. Deze worden verdeeld over de zeven groepswinnaars van de Eliteronde. Het EK 2020 wordt gehouden van 21 juli tot 2 augustus.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!