Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray

0
Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray

Voor Oranje O17 wordt maart een spannende maand. De jonge Leeuwinnen hopen tijdens het Elitetoernooi in de kwalificatiecyclus een EK-ticket veilig te stellen.

Oranje O17 moet zich ten koste van Schotland, Kroatië en Duitsland zien te plaatsen voor het EK 2020 in Zweden. De ploeg van KNVB-coach Robert de Pauw begint op zaterdag 14 maart op het veld van SV Venray tegen Schotland.

Dinsdag 17 maart is Kroatië in Uden de volgende opponent. Het toernooi wordt vrijdag 20 maart afgesloten met de kraker tegen Duitsland. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld op het complex van UDI’19 in Uden.

?In de Eliteronde spelen er 28 landen in zeven groepen van vier om zeven startbewijzen voor het EK 2020. Gastland Zweden is automatisch geplaatst voor deze eindronde. Het EK 2020 wordt gehouden van 9 tot 22 mei. Dit EK zal tevens dienen als plaatsingstoernooi voor het WK 2020 in India, dat plaats zal vinden in november 2020.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!