BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Wiegman blij met verlenging Veurink: ''Uitgegroeid tot een echte specialist''

0
Wiegman blij met verlenging Veurink: ''Uitgegroeid tot een echte specialist''

Arjan Veurink blijft langer assistent-bondscoach van de OranjeLeeuwinnen. De 33-jarige rechterhand van bondscoach Sarina Wiegman heeft zijn contract met de KNVB tot en met de zomer van 2023 verlengd.

Wiegman is in haar nopjes met het feit dat Veurink aanblijft als assistent-bondscoach. "Ik wilde Arjan er heel graag bij houden en ik ben dus ook blij dat het rond is. Wij vullen elkaar op alle fronten heel goed aan, zowel binnen als buiten het veld", legt ze uit.

De bondscoach geeft aan hoe belangrijk Veurink voor de Leeuwinnen is: "Plus - het grote publiek realiseert zich dat niet altijd - Arjan is met al zijn ervaring en achtergrond uitgegroeid tot een echte specialist in de top en de breedte van het vrouwenvoetbal. Daarmee is zijn meerwaarde groter dan 'slechts' zijn rol als assistent", aldus Wiegman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!