Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door''

0
Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door''

Arjan Veurink blijft langer assistent-bondscoach van de OranjeLeeuwinnen. De 33-jarige rechterhand van bondscoach Sarina Wiegman heeft zijn contract met de KNVB tot en met de zomer van 2023 verlengd.

Veurink is blij met zijn contractverlenging: "Ik ben eerst en vooral heel trots dat ik ook de komende jaren in deze rol deel uitmaak van de geweldige ontwikkeling die het vrouwenvoetbal in Nederland beleeft. De klik en de samenwerking met Sarina én de spelersgroep is natuurlijk essentieel, en dat zit goed."

"Verder hebben we als team en staf al veel moois meegemaakt en bereikt, maar onze ambities zijn groot en onze jacht gaat door. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat ik naast mijn rol bij het team, van de KNVB ook de ruimte krijg om me persoonlijk verder te ontwikkelen in alle facetten die bij het trainerschap horen", aldus de voormalig coach van FC Twente.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!