Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten

0
BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten

PSV gaat langer door met trainer Sander Luiten. De oefenmeester heeft in het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers zijn contract bij PSV met een seizoen verlengd.

De 48-jarige Luiten startte in het seizoen 2018/19 bij de Eindhovense club en gaat voor een derde seizoen bij de huidige koploper van de Eredivisie. Van de 42 officiële duels won hij er maar liefst 29. Maar Luiten geeft aan dat de doelstellingen nog niet zijn behaald.

"Het doel is om prijzen te pakken en dat is nog niet gelukt. We doen nu mee om drie prijzen en het doel is om deze allemaal te winnen", zegt de trainer op de website van PSV. Luiten is verheugd met zijn verlenging: "Ik ben trots dat ik me een jaar langer heb kunnen binden aan de club en dat ik ook samen met Sandra het vrouwenvoetbal kan doorontwikkelen bij PSV."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!