Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst''

0
Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst''

De biografie 'Even Serieus' van Sjaak Polak, een boek vol grappige verhalen, ligt vanaf vandaag in de schappen. De voormalig FC Twente-verdediger vertelt onder andere een bizarre anekdote over een incident waarbij hij een pistool tegen zijn hoofd kreeg toen hij op zijn snorfiets reed. 

"Afstappen!', riep de overvaller", blikt de huidige trainer van ADO Den Haag terug op de website van RTL Nieuws. "Maar ik was zo trots op dat ding, dat liet ik me echt niet afpakken. Maar hij kneep in mijn hand, zodat ik de rem indrukte en niet verder kon. Met mijn vrije hand gaf ik hem een hengst; die andere, die zat achterop, gaf ik een trap en die lag ook op de grond", aldus Polak.

"Toen ben ik snel weggereden", vervolgt hij. "Die gasten zijn later gepakt, dankzij getuigen. Ik heb nooit geweten of het nu een echt pistool was of niet, maar ik ga dat niet afwachten, he?", besluit Polak, die ook een verhaal vertelt over zijn periode bij FC Twente. Iemand van de harde kern stond namelijk voor zijn deur, nadat Polak publiekslieveling Jeroen Heubach uit de basis had gespeeld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!