Zaakwaarnemer: Excelsior Barendrecht laat oog vallen op jonge aanvalster PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit

Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax

0
Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax

Er lonkt een nieuw bezoekersrecord in de Eredivisie. Voor de topper tussen PSV en Ajax in het Philips Stadion zijn inmiddels 11.000 kaarten verkocht.

Daarmee is het oude record uit 2009 al ruim overtroffen. In het Koning Willem II Stadion kwamen destijds 10.000 fans kijken naar Willem II - AZ. Het Philips Stadion gaat hier in maart overheen.

Het Philips Stadion is inmiddels bekend terrein voor het Nederlandse vrouwenvoetbal. De OranjeLeeuwinnen speelden er reeds drie interlands en trokken een record aantal toeschouwers (30.640) naar Eindhoven tijdens het uitzwaaiduel voor het WK 2019.

Ook loopt er een bid met een rol voor oud-PSV’er Daniëlle van de Donk om de UEFA Women’s Champions League-finale 2023 naar het Philips Stadion te halen. De beslissing hierover valt op 2 maart.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!