ADO Den Haag strikt Jumbo Supermarkten als nieuwe rugsponsor

0
ADO Den Haag strikt Jumbo Supermarkten als nieuwe rugsponsor

Jumbo Supermarkten is vanaf januari 2020 de nieuwe, trotse rugsponsor van het eerste elftal van ADO Den Haag. Mario Seffelaar (verantwoordelijk voor de commercie bij Jumbo), Bart Caminada (bestuurslid ADO Den Haag Vrouwen) en Kees Punt (Voorzitter ADO Den Haag Vrouwen) tekenden met plezier afgelopen vrijdag het contract dat dit vastlegt. 

Behalve dat Jumbo dit kalenderjaar op de achterkant van het wedstrijdshirt te bewonderen is, zal Jumbo de aankomende thuiswedstrijden in de Eredivisie ook invulling geven aan de wedstrijd- en balsponsoren. 

"Samen winnen en samen ondernemen is de slogan van Jumbo. Deze slogan past ook perfect bij ADO Den Haag. Het vrouwenvoetbal zit in de lift en krijgt steeds meer voet aan de grond, daardoor zag Jumbo vele mogelijkheden in een nieuwe, intensieve samenwerking", zegt Seffelaar op de website van ADO Den Haag.

Hij vervolgt: "Afgelopen weken hebben wij diverse acties in de filialen rondom het Cars Jeans Stadion gehouden, wat resulteerden in ruim 2700 bezoekers afgelopen wedstrijd tegen PSV. Je gunt deze hardwerkende meiden de aandacht die zij verdienen en daar dragen wij graag een steentje aan bij", besluit Seffelaar.

Ook Punt is blij met de samenwerking: "Jumbo is een zeer professionele en ervaren organisatie, die de afgelopen jaren in hun samenwerking met verschillende sportmerken liet zien hoeveel kennis en kunde ze in huis hebben. Deze mooie stap is ook een teken van vertrouwen en commitment van hun kant. Wij zijn er dan ook trots op dat Jumbo zich als rugsponsor aan onze mooie club verbindt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!