Matchcenter | Live: Inhaalwedstrijd tussen FC Twente en Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

SC Heerenveen bekert verder na ruime overwinning op Oranje Nassau

( 0 reacties)
SC Heerenveen bekert verder na ruime overwinning op Oranje Nassau

SC Heerenveen heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB Beker. De Friezen wonnen zaterdag met maar liefst 8-0 van Oranje Nassau.

De ploeg van trainer Roeland ten Berge kwam al na tien minuten op voorsprong. Tiny Hoekstra zette de 0-1 op het scorebord. Na iets meer dan een halfuur spelen verdubbelde SC Heerenveen de marge. Williënne ter Beek zorgde voor de tweede Friese treffer.

Nog voor rust werd het 0-3. Vanaf grote afstand trof Zoï van de Ven doel, waardoor SC Heerenveen met een ruime voorsprong aan de thee ging. Na de rust werd de marge al snel vergroot. Quinty Sabajo en Ter Beek zorgden voor de 0-4 en de 0-5.

Vervolgens completeerde Hoekstra haar hattrick. Het slotakkoord kwam op naam van invalster Elise Meijerink, waardoor SC Heerenveen met een overtuigende 8-0 zege doorgaat in de KNVB Beker.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!