BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis

FC Twente-aanvalster geeft techniektrainingen bij Quick'20

0
FC Twente-aanvalster geeft techniektrainingen bij Quick'20

In de eerste maanden van 2020 zal FC Twente-speelster Davinia Vanmechelen meerdere techniektrainingen geven op het complex van de Oldenzaalse voetbalvereniging Quick’20. De trainingen worden exclusief georganiseerd voor de speelsters van de MO13-teams van de club.

Vanmechelen zal in vier middagen de jonge speelsters de fijne, technische kneepjes van het voetbalvak leren. Zo staat het verbeteren van de traptechniek centraal, maar ook het leren van verschillende passeerbewegingen en het creëren van een stukje balgevoel.

De techniektrainingen zijn tot stand gekomen vanuit de samenwerking tussen Quick’20 en FlowSports."Iedereen die belangstelling heeft, is natuurlijk van harte welkom om te komen kijken. We wensen alle deelnemende speelsters heel veel plezier en succes toe!", laat Quick'20 weten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!