Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

Let op: Bekerwedstrijd tussen Ajax en Be Quick'28 verplaatst

( 0 reacties)
Let op: Bekerwedstrijd tussen Ajax en Be Quick'28 verplaatst

In de KNVB Beker staan Ajax en Be Quick'28 tegenover elkaar. Deze wedstrijd zou eerst plaatsvinden op zaterdag 1 februari, maar is verplaatst. Op 31 januari wordt er om 19:00 uur afgetrapt in Zwolle.

De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de kwartfinale. Regerend bekerhouder Ajax voegt zich in de 1/8e finales samen met de andere 7 Eredivisie-clubs bij de 8 doorgestroomde amateurclubs. De afgelopen 6 jaar stonden de Ajax in de finale van de KNVB Beker. Er werd 4 keer gewonnen en 2 nipt verloren.

Afgelopen seizoen wonnen de Amsterdammers in de finale van PEC Zwolle. Door een doelpunt van Vanity Lewerissa in de slotseconden werd het uiteindelijk 2-1 voor Ajax.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!