Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

FC Twente in oefenwedstrijd onderuit tegen Portugese koploper

( 0 reacties)
FC Twente in oefenwedstrijd onderuit tegen Portugese koploper

FC Twente speelde woensdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Benfica in Lissabon. Het duel stond in het teken van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

De wedstrijd werd gespeeld in het stadion Atlético Clube de Portugal, de thuislocatie van de Portugese koploper. De ploegen speelden een oefenwedstrijd op basis van 3 keer 30 minuten.

In de eerste 30 minuten kwam Benfica op een 1-0 voorsprong. In de laatste helft werden de 2-0 en de 3-0 nog binnen geschoten, dit was tevens de eindstand van dit oefenduel.

Vrijdagmiddag komt de ploeg van trainer Tommy Stroot wederom in actie. Dan is VfL Wolfsburg de tegenstander.

Opstelling FC Twente: Niënhuis (46' Adan), L. Jansen, Pieterson, Kleinsman (70' Wilms), Altelaar, Darnoud (70' B. Jansen), Vanmechelen, Bhagerath (70' van den Goorbergh), Speelman, Hilhorst, Kalma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!