Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

Voormalig aanvalster PEC Zwolle op huurbasis naar club Kerkdijk

( 0 reacties)
Voormalig aanvalster PEC Zwolle op huurbasis naar club Kerkdijk

Danique Kerkdijk mag bij Brighton & Hove Albion een landgenoot verwelkomen. De club heeft namelijk Maxime Bennink op huurbasis overgenomen van Reading.

Bennink, die in het verleden uit kwam voor FC Twente en PEC Zwolle, tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de Seagulls. De aanvalster tekende afgelopen zomer een contract bij Reading. Die transfer was opmerkelijk, omdat Bennink twee maanden daarvoor haar contract bij PEC Zwolle nog verlengde.

Uiteindelijk ging de jeugdinternational toch voor een avontuur in Engeland. Bij Reading kwam Bennink weinig aan spelen toe, omdat de club uiteindelijk teveel buitenspeelsters onder contract had. Brighton & Hove Albion was juist op zoek naar een aanvallende impuls en die gaat Bennink het komende halfjaar proberen te brengen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!