Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

PSV komt met informatie over kaartverkoop topper tegen Ajax

( 0 reacties)
PSV komt met informatie over kaartverkoop topper tegen Ajax

Op vrijdag 20 maart is het Philips Stadion het decor voor de competitietopper tussen PSV en Ajax. Het is de eerste keer dat het vrouwenteam een wedstrijd in het stadion in Eindhoven speelt.

Seizoenkaarthouders van PSV, PSV Vrouwen en leden van PSV Kidsclub ontvangen vandaag, donderdag 23 januari, per mail een persoonlijke couponcode om de wedstrijd in het Philips Stadion te bezoeken. Het verzilveren van de codes kan online via PSV Kaartverkoop tot en met 29 januari 2020.  

Vanaf 30 januari start de vrije verkoop voor het topduel in de Eredivisie via de PSV Kaartverkoop. Dat betekent dat je geen (Seizoen) Club Card nodig hebt om een kaartje voor PSV - Ajax te kopen. Toegangskaarten voor de eerste ring zijn online verkrijgbaar vanaf € 3,- per stuk

Aanvoerster Jeslynn Kuijpers hoopt op een sfeervolle ambiance in het Philips Stadion: "Voor veel meiden is het de eerste keer dat ze in zo'n atmosfeer gaan spelen. Dit is een ontzettend mooie kans voor ons."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!