Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

Munsterman geeft toe: ''Zelfs een klein traantje weggepinkt''

( 0 reacties)
Munsterman geeft toe: ''Zelfs een klein traantje weggepinkt''

Ajax is momenteel op trainingskamp in Spanje, waar de ploeg van trainer Danny Schenkel zich klaarmaakt voor de tweede seizoenshelft. Op het trainingskamp is er ook tijd om elkaar beter te leren kennen, zo ook Soraya Verhoeve en Marthe Munsterman.

Aan de hand van geruchten over elkaar, leert het tweetal meer over elkaar. Zo moest Munsterman huilen toen ze haar idool zag. "We waren op trainingskamp in Barcelona toen ik 18 jaar was. We gingen naar het Barcelona-complex om een oefenwedstrijd te spelen. Ik was heel erg fan van Arsenal en met name van de speler Cesc Fabregas, ik wist echt alles over hem", vertelt de middenveldster.

Fabregas kwam net aan bij FC Barcelona. "Wij zagen hem daar lopen. Hoe gek dat ook klinkt, maar dat was echt een geluksmoment voor mij. Ik heb toen zelfs een klein traantje weggepinkt", geeft Munsterman toe. Dat was iets wat Verhoeve niet had verwacht: "Je bent niet iemand die snel huilt. Maar dit is wel een heel mooi verhaal. Het geeft wel aan dat je veel van voetbal houdt."

Naast Fabregas was Munsterman ook van van Wesley Sneijder. "Ik vond hem echt een goede voetballer. Ellen Jansen was trouwens fan van Rafael van der Vaart. Wij waren samen echt voetbalgek, daarom spraken wij elkaar soms ook aan met Wes en Raf, te hilarisch!", lacht ze.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!