Matchcenter | Live: FC Twente op voorsprong tegen Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

Mooie beloning van Europese voetbalbond voor PEC Zwolle-aanvalster

( 0 reacties)
Mooie beloning van Europese voetbalbond voor PEC Zwolle-aanvalster

Een mooie beloning voor PEC Zwolle-aanvalster Nikita Tromp. De jongeling is door de UEFA verkozen tot een van de speelsters om in de gaten te houden voor de toekomst.

In de 'ten for the future' heeft Tromp een plekje. De zeventienjarige speelster van PEC Zwolle heeft het afgelopen seizoen record van Vivianne Miedema verbroken bij Oranje O17. Inmiddels staat Tromp op 27 doelpunten in de competities voor nationale teams Onder 17.

Dat zijn er zeven meer dan Miedema ooit maakte in die leeftijdsklasse. Ook bij PEC Zwolle heeft de jonge aanvalster dit seizoen al de nodige indruk gemaakt. Tromp mag zich de komende week met Oranje O18 laten zien op een vierlandentoernooi in de Verenigde Staten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!