FC Eindhoven Vrouwen winnen Wintercup Holland

0
FC Eindhoven Vrouwen winnen Wintercup Holland

Het was een druk weekend op de Kooltuin. FC Rijnvogels was mede-gastheer van een internationaal toernooi dat door P & M Soccer Events werd georganiseerd. Maar liefst 67 teams uit diverse Europese landen waren in Duinrell neergestreken om vandaar uit hun wedstrijden op zaterdag en/of zondag te spelen.

Het werd een doorslaand succes en de organisatoren waren zeer content met de wijze waarop alles op de Kooltuin tot in de puntjes was geregeld. Veel vrijwilligers offerden er vrije uurtjes aan op voor hun club. Goede catering met veel variaties waaronder de broodjes hete kip die als het ware de pan uitvlogen. Kibbeling was niet aan te slepen en de muziek van de DJ was de inspiratiebron voor een flinke dosis gezelligheid voor- tijdens- en vooral na de wedstrijden. Sport, gezelligheid en sociale contacten, de doelstelling van de organisatie werd gehaald.

Teams waren in categorieën ingedeeld: Topklasse en lagere klasse. Bij de dames in de lagere klasse kwamen de Heerenveense Boys als winnaar uit de strijd en de finale in de Topklasse van de vrouwen ging tussen gastheer FC Rijnvogels en FC Eindhoven. De Katwijkse vrouwen hadden via winst op o.a. vv Maarssen, de beloftes van ADO Den Haag en VV Alkmaar ongeslagen de finale bereikt.

Na een evenwichtig duel dat in 0-0 eindigde moesten penalty’s de beslissing brengen. Ramona van der Harst en Romy Scherpenzeel vuurden vanaf de kalkstip raak, maar helaas eindigde de inzet van Mandy de Boer naast. Juist zij die in het toernooi met drie treffers mede debet was aan het bereiken van de finale. De vrouwen uit de Lichtstad lieten wel drie keer de touwen bollen en werden daarmee de winnaar van een zeer geslaagd toernooi.

Eindstand Topklasse vrouwen:

1.     FC Eindhoven

2.     FC Rijnvogels

3.     ADO Den Haag

 

Eindstand lagere klasse vrouwen:

1.     Heerenveensche Boys

2.     Sv Achterveld 

3.     HMS

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!