Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen'' Wiegman maakt selectie voor Tournoi de France bekend; tweetal keert terug

Voormalig speelster ADO en Excelsior in verwachting van jongetje

( 0 reacties)
Voormalig speelster ADO en Excelsior in verwachting van jongetje

Mooi nieuws voor Carmen Simonis! De voormalig middenveldster van onder meer ADO Den Haag en Excelsior Barendrecht is namelijk in blijde verwachting van een zoontje.

Dat maakten Simonis en haar vriend Jeffrey dit weekend bekend. De voormalig middenveldster onthulde tijdens de kerstdagen dat zij in verwachting is van een kindje. Simonis speelde in mei 2019 haar laatste wedstrijd in het profvoetbal.

Ze koos destijds voor een maatschappelijke carrière, maar pakte later de draad toch weer op. Simonis keerde terug op het oude nest: RKDEO. Simonis en haar vriend Jeffrey gaan zich nu op iets anders richten: de komst van hun zoontje. Simonis is begin juli uitgerekend. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!